MSTT

Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT) 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. I. emelet 103. Telefon: +36-1 -460-6980 (Magyar Sport Háza); E-mail: bendinora(kukac)hotmail.com

ELTE PPK Sporttudományi Intézet: „Teljesítményelemzés az élsportban”

Tisztelt Sporttársak!
Tisztelt Kollégá
k!
Tisztelt Hallgató
k!

 

Mellékelten továbbítjuk az ELTE PPK Sporttudományi Intézetének felhívását és előzetes programját a szeptemberben Budapesten (2019. szeptember 12-13, Hotel Benczúr, Budapest) megrendezésre kerülő sporttudományi nemzetközi eseményünkre, melynek címe:

„Teljesítményelemzés az élsportban”. 

A rendezvényen a sportteljesítmények elemzésének gyakorlati lehetőségeiről, módszereiről, tudományos hátteréről és az ezt segítő technológia bemutatásáról hangzanak el előadások. Különösen az élsportban, az élsport utánpótlás nevelésében érintett edzők, szakvezetők, videóelemzők, sportolók, sporttudományi szakemberek (kutatók, oktatók) számára ajánlott a részvétel. Természetesen a sporttudományi képzésben résztvevő hallgatók számára is hasznos információkkal szolgál az esemény. A rendezvény nyelve angol, de a magyar résztvevők számára tematikus magyar nyelvű összegző szakmai anyagot készítünk főként a meghívott előadókelőadásai alapján, melyet email-ben a rendezvény után elküldünk. Jelentkezés a mellékelt Regisztrációs lap visszaküldésével történik, és a részvételi díj befizetésével válik érvényessé. 

Reméljük, hogy a hazai sportági szakszövetségek, a sportegyesületek, utánpótlás nevelésben érintett akadémiák és felsőoktatási intézmény részéről minél több érdeklődőt köszönthetünk a szeptember közepén megrendezésre kerülő szakmai programon. A konferencia weboldala:

https://ispasbp.com

A végleges program 2019. augusztus 31. után a weblapon elérhető.
Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 10.
Kérjük osszák
 meg e- felhívást szakmai kapcsolataikkal!
Megköszönve együttműködésüket, üdvözlettel:

dr. habil. Henriette Dancs
Associate Professor
Eotvos Lorand University, Budapest
Faculty of Education and Psychology
Institute of Sports Science
Szombathely
4 Karolyi G.
9700
Hungary

Felhívás
Regisztráció

Előzetes program

Updated: 2019-08-16 — 11:53
Magyar Sport Háza 1146 Budapest Istvánmezei út 1-3. I. emelet 103. Telefon/Fax: 460-6980, e-mail: mstt@sporttudomany.hu - MSTT © 2014 Frontier Theme