MSTT

Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT) 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. I. emelet 103. Telefon: +36-1 -460-6980 (Magyar Sport Háza); E-mail: bendinora(kukac)hotmail.com

Kongresszusi felhívás – XIV. Országos Sporttudományi Kongresszus

A Magyar Sporttudományi Társaság XIV. Országos Sporttudományi Kongresszusára a jelentkezési és az absztrakt leadási határidő 2017. február 28.
Kérjük a határidők pontos betartását!
A jelentkezési lap és az absztrakt elkészítésének útmutatója a honlapunkon is megtalálható. Mindkettőt kérjük az alábbi e-mail címre megküldeni:
bendinora@hotmail.com


A Magyar Sporttudományi Társaság együttműködve a Pécsi Tudományegyetemmel

2017. június 1-3 között (csütörtök-szombat)

Pécsett a Palatinus Hotelben tartja idei éves, immár

XIV. Országos Sporttudományi Kongresszusát,

tagjai és a hazai, illetve nemzetközi sportszakemberek részére.

A rendezvényen való megjelenés regisztrációs költsége magában foglalja a kongresszuson való előadás, prezentáció megtartását, illetve részvételi és az étkezési költségeket is. Igény esetén különböző árkategóriájú, a honlapunkra (mstt.hu) március hónapban felkerülő szálláslehetőséget biztosítunk, melynek költsége a jelentkezőket terheli.

Amennyiben Ön úgy dönt, hogy részvételével megtiszteli konferenciánkat, úgy megkérnénk, hogy a honlapra február elején felkerülő jelentkezési lapot legkésőbb február 28-ig részünkre szíveskedjék eljuttatni.

Sikeres újesztendőt kívánva, a kongresszuson való viszontlátás reményében

Tisztelettel üdvözli Önt az MSTT titkársága.

Felhívás letöltése

Szálláslehetőségek

Jelentkezési lap letöltése

Absztrakt minta letöltése

Updated: 2017-04-26 — 06:53
Magyar Sport Háza 1146 Budapest Istvánmezei út 1-3. I. emelet 103. Telefon/Fax: 460-6980, e-mail: mstt@sporttudomany.hu - MSTT © 2014 Frontier Theme