MSTT

Magyar Sporttudományi Társaság (MSTT) 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. I. emelet 103. Telefon: +36-1 -460-6980 (Magyar Sport Háza); E-mail: bendinora(kukac)hotmail.com

”Az OLIMPIA sok szempontból” – konferencia (végleges programmal)

ŐRIZD A DÁTUMOT, HISZ ILYEN MÉG NEM VOLT!

A Magyar Sporttudományi Társaság és a Magyar Olimpiai Bizottság
2016. november 21-én egész napos konferenciát
rendez a Magyar Sport Házában az
OLIMPIA jegyében.

A Magyar Sporttudományi Társaság idén ünnepli megalakulásának 20. évfordulóját, amely így egybeesik a 2016. év kiemelkedő sportrendezvényével a magyar szempontból sikeres Riói Olimpiai és Paralimpiai Játékok megrendezésével és egyben az első újkori Olimpia megrendezésének 120. évfordulójával.

Program letöltése

Tekintettel arra, hogy a sporttudomány egy olyan multidiszciplináris terület, amely nagyon sok szempontból foglalkozik tudományos alapossággal és tudományos szempontból a sporttal, így célkitűzésünk a konferencia megrendezésével, hogy az OLIMPIÁVAL is hasonló módon, vagyis sok szempontból foglalkozzunk, különös tekintettel arra, hogy Magyarország pályázik a 2024-es Játékok megrendezésére is. Ezen célkitűzésünk alapján a konferenciának, is ezt a címet adtuk:

”Az OLIMPIA sok szempontból”

A konferencián, olyan témákat érintünk neves és hiteles előadók tolmácsolásában, mint: az OLIMPIA története, az OLIMPIAI eszme, a Riói OLIMPIA és Paralimpia eredményei, az OLIMPIA és a Fair Play, az OLIMPIA és a dopping, az OLIMPIA és a sporttudomány, az OLIMPIA és a gazdaság, az OLIMPIA és a jog, az OLIMPIA és a média, az OLIMPIA és a magyar sport versenyképessége, de lesz előadás, amely a jövő évi Győrben rendezendő EYOF 2017-et és a Magyar Olimpiai Pályázat 2024-et érinti.

A rendezvény fővédnöki tisztségét dr. Sávolt-Szabó Tünde az EMMI sportért felelős államtitkár asszonya és Borkai Zsolt a MOB elnöke vállalta.

A várható nagy érdeklődésre való tekintettel regisztráljon minél előbb a bendinora@hotmail.com e-mail címen, hogy le ne maradjon. Figyelje következő hírlevelünket és honlapunkat, ahol hamarosan a teljes program olvasható.

Updated: 2016-11-23 — 12:54
Magyar Sport Háza 1146 Budapest Istvánmezei út 1-3. I. emelet 103. Telefon/Fax: 460-6980, e-mail: mstt@sporttudomany.hu - MSTT © 2014 Frontier Theme